FORSIDE » OM OSS

Hvem er motorsportsdekor.no?

Siden sent 2019 har vi drevet InVinyl – Profilering & Reklame, og har pumpet ut klær og klistremerker til hundrevis av kunder, mange av disse har holdt på med motorsport og hvorfor ikke slå to fluer i en smekk?  

Om oss

Vi elsker motorsport, og du vet når du får en idé om noe du virkelig liker? Hobbyen og jobben kan krysse hverandre og fylle ett tomrom, det er en herlig følelse og sånn motorsportsdekor.no ble til! Vi ønsker å gjøre det lettere å gjøre seg synlig over alt, om det er klær, klistremerker eller profileringsartikler – hos oss får du alt. Siden sent 2019 har vi drevet InVinyl – Profilering & Reklame, og har pumpet ut klær og klistremerker til hundrevis av kunder, mange av disse har holdt på med motorsport og hvorfor ikke slå to fluer i en smekk?

Om du holder på med asfaltracing, crosskart, bilcross eller noe helt annet er vi her for å hjelpe deg, og om du ikke holder på med motorsport kan du få handle her uansett! Er det noe du savner på nettsiden er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne – gjennom våre leverandører har vi tilgang til tusenvis av produkter. Med vår moderne maskinpark og gjennom våre leverandører leverer vi det meste som kan nevnes innen profilering, alt fra basic klær til kjente merkevarer og produkter vi kan gå gode for.